zaterdag 14 juli 2012

Sappige biefstuk met gember en soja

Recept voor 4 personen
4 Qbag's
150 gram tagliatelle of spaghetti of rijstvermicelli
350 gram biefstuk of entrecote (in reepjes gesneden)
200 gram fijngesneden Chinese kool of Paksoi
1 rode ui in stukjes
1 rode paprika in reepjes
3 cm fijngesneden gember (of 2 theelepels gemberpoeder); djahé
200 gram taugé
500 ml bouillon (0,5 liter water met 1 bouillonblokje)
1,5 eetlepel sojasaus (ketchap manis)

Kook de tagliatelle, spaghetti of rijstvermicelli zoals aangeven op de verpakking. Snijd de groenten en doe ze samen met, de in reepjes gesneden biefstuk, in een kom. Roer alles door elkaar. Neem 4 Qbags en verdeel de biefstuk met groenten over de Qbags. Kook de bouillon samen met de sojasaus en de gember. Kruid met peper en zout en giet het geheel over het vlees met de groenten in de Qbag. Sluit de Qbag en plaats deze op de BBQ of in de oven op 200 graden voor 6 minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten